Passion4Hockey

Passion4Hockey is een initiatief van een aantal liefhebbers van het “spelletje” die van mening zijn dat het structureel hebben van een vertegenwoordiger uit Oost-Nederland in de heren hockey hoofdklasse tot de mogelijkheden behoort.

Al jaren zien wij jeugdteams zeer succesvol deelnemen in landelijke competities zonder dat dit tot een doorbraak bij de senioren leidt. Passion4Hockey heeft besloten de koe bij de horens te pakken en heeft samen met de Stichting Tophockey Nijmegen (STN) een plan opgesteld om talentvolle spelers aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden om zodoende in de komende jaren het team (Nijmegen heren 1) klaar te stomen voor de sprong naar de Hoofdklasse. In de gekozen aanpak wordt zowel gekeken naar de korte termijn (direct inzetbare spelers voor heren 1) als de middellange termijn waarbij talent via de eigen jeugdopleiding van NMHC Nijmegen verder wordt ontwikkeld.

Omdat onze Passie voor hockey wordt gedeeld door de brede en fanatieke aanhang van Nijmegen heren 1 zullen wij ook hen aanmoedigen om te participeren in dit initiatief.

Wilt u contact opnemen met Passion4Hockey? Mail ons dan op: contact@passion4hockey.nl

Support Nijmegen H1

Word supporter en draag bij aan de realisatie van onze ambitie.